CV-Ketels Service & Onderhoud

Minstens zo belangrijk als het afleveren van een mooie moderne installatie, is de nazorg en het onderhoud. Indien een installatie geen, of slecht, onderhoud krijgt, zal dit leiden tot storingen, uitval en een hoger energieverbruik. Bovendien moeten installaties ook voldoen aan de geldende regels en verplichtingen, denk daarbij aan periodieke keuringen. De service en het onderhoud geschieden hoofdzakelijk middels onderhoudsabonnementen. Wij hebben standaard onderhoudsabonnementen die uitgebreid zij en waarin veel extra service is opgenomen. Bij grotere installaties wordt een abonnement op maat gemaakt. Kijk bij abonnementen voor ons standaardabonnement of bekijk onze tarieven voor onze service op afroep. Voor meer informatie over onze service kunt u altijd contact met ons opnemen.
 
Standaard abonnement
Service Bij opheffen van storingen wordt geen arbeidsloon in rekening gebracht, echter wel voorrijkosten en eventueel benodigde onderdelen. Werkzaamheden die onder storingen vallen: Alle niet waterzijdige reparaties die nodig zijn om de cv-ketel te herstellen. Bijvullen van de installatie. Werkzaamheden die niet onder storingen vallen: Alle waterzijdige reparaties, d.w.z. werkzaamheden waarvoor de installatie afgetapt dient te worden, zoals het vervangen van radiatoren, kranen, lekkende appendages en pompen. Looptijd De looptijd van het abonnement is voor een periode van 1 jaar en geeft recht op 1 uitgebreide onderhoudsbeurt per jaar, alsmede hulp bij storingen dag, nacht - weekend. Het abonnement kan iedere maand van het jaar ingaan en is onafhankelijk van de uit te voeren onderhoudsbeurt. Het abonnement wordt stilzwijgend verlengd. Opzegging uiterlijk 1 maand voor het einde van het abonnementsjaar. Voorrijkosten Voorrijkosten worden ALLEEN in rekening gebracht bij het eventueel opheffen van storingen, dag, nacht, weekend. Bij waterzijdige reparaties worden GEEN voorrijdkosten in rekening gebracht. Buiten kantooruren en de regio Den Haag worden voorrijkosten met 100% verhoogd. Voor de tarieven van ons standaard abonnement. Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.
 
Abonnementstarieven

  Excl. BTWIncl. BTW
Abonnement Conventioneel€ 61,26€ 74,12
Abonnement HR€ 70,38€ 85,16
2e CV-Ketel€ 52,73€ 63,80
2e CV-Ketel HR€ 52,73€ 63,80

 
* De 2e ketel dient in hetzelfde gebouw te staan.
* Tarieven gelden per jaar.
* Tarieven zijn excl. materiaal en voorrijkosten.
 
Voorrijkosten
  Excl. BTWIncl. BTW
Tijdens kantooruren€ 15,00€ 18,15
Buiten kantooruren & regio€ 30,00€ 36,30

 
* Kantooruren zijn van 08:00 uur tot 17:00 uur.
* Binnen de regio vallen: Den Haag, Rijswijk, Voorburg en Leidschendam.
 
Bovenstaande abonnementstarieven zijn voor t/m 45 kw c.v. (combi) ketels. Voor andere installaties maken wij graag een passend abonnement. Voor meer informatie of offerte kunt u altijd even contact met ons opnemen.
 
Tarieven (per uur)
  Excl. BTWIncl. BTW
Servicemonteur (per uur)€ 38,00€ 45,98
Monteur (per uur)€ 38,00€ 45,98

 
* Uurtarief buiten kantooruren of zaterdag: 150%.
* Uurtarief op zondagen en feestdagen: 200%.
* Gewerkte uren worden afgerond op 15 minuten.
 
Voorrijkosten
  Excl. BTWIncl. BTW
Tijdens kantooruren€ 15,00€ 18,15
Buiten kantooruren & regio€ 30,00€ 36,30

 
* Kantooruren zijn van 08:00 uur tot 17:00 uur.
* Binnen de regio vallen: Den Haag, Rijswijk, Voorburg en Leidschendam.