Zonnepanelen

Schone energie wordt steeds voordeliger!
Het opwekken van schone energie wordt steeds toegankelijker. De prijs van zonnepanelen ligt tot maar liefst 80% lager dan zo een 10 jaar geleden. U bespaart jaarlijks al gauw behoorlijk op uw energiekosten. Steeds meer mensen zijn hierdoor bereid om in schone energie te investeren.
 
Hoe werken zonnepanelen?
Een zonnepaneel zet zonlicht om in elektriciteit. Een omvormer tussen de zonnepanelen en de meterkast in uw huis zet de opgewekte zonnestroom om in wisselstroom. Als de zonnepanelen meer elektriciteit produceren dan er in huis verbruikt wordt, levert het systeem automatisch de overtollige elektriciteit aan het net.
 
De voordelen van zonnepanelen
Zonnepanelen voorzien op een duurzame manier geheel of gedeeltelijk in de stroombehoefte van uw huishouden. Zonlicht is onuitputtelijk en elektriciteitsproductie met zonnepanelen veroorzaakt geen uitstoot van broeikasgassen. Met zonnepanelen op uw dak bespaart u op uw energierekening. Deze wordt direct lager. Zonnepanelen geven een veel hoger rendement dan het rendement van uw spaarrekening bij de bank. Voordeel bij het verkopen van uw woning. U heeft de aanschaf van uw zonnepanelen tussen de 5 á 7 jaar terugverdiend. Bovendien hebben de panelen een garantie van 20 jaar, de omvormer heeft een garantie van 10 jaar.
 
Installatie zonnepanelen
Zonnepanelen installeren vereist kennis. Zo zijn de juiste richting en locatie van de panelen belangrijk voor het behalen van een hoog rendement. Ook is een juiste installatie van zonnepanelen essentieel om een effectief en veilig systeem te bouwen. Een goede installatie zorgt ervoor dat u uw systeem zo lang mogelijk gebruikt en daarmee uw investering terug verdient. Daarnaast kan het zelf installeren van zonnepanelen kan risico’s met zich meebrengen. Heeft u zelf geen ervaring in het installeren van zonnepanelen? Laat ook om die reden uw zonnepanelen daarom plaatsen door een professional.
 
Advies of een offerte?
Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via mail of telefonisch op 06-51618743.
 
Voordat wij een offerte maken gaan wij eerst met u in gesprek. We komen indien nodig op bezoek, analyseren uw dak, de hellingshoek en de situatie binnen. Op basis van de analyse én uw wensen kunnen wij u een aanbieding doen.